ro

en

0264 590 171

DESPRE

EXTRANET este furnizor de soluții IT&C, având ca obiect de activitate conceperea, producerea, instalarea, întreținerea și execuția soluțiilor software, a echipamentelor de calcul, a rețelelor de calculatore și a sistemelor de alarmare împotriva efracției. Soluțiile oferite sunt susținute de certificările și autorizațiile obținute pe plan național din partea autorităților în domeniu (CNAS, IGPR, ORDA) dar și de cele primite în decursul anilor din partea unor mari companii recunoscute pe plan internațional, cum ar fi: AMP Netconnect, Allied Telesis, Cisco, Dell, DNV-GL, Eaton, HP, Linksys, Microsoft, Netgear, Oracle.

SISTEMUL DE MANAGEMENT INTEGRAT

În spiritul respectului datorat atât clienților cât și angajaților săi, EXTRANET a pus bazele implementării unui sistem de management integrat CALITATE, MEDIU, SANATATE și SECURITATE încă din anul 2006, urmărind, în funcție de standard aceste principii directoare.

CALITATE

Organizația are implementat Sistemul de Management al Calității în conformitate cu standardul internațional ISO 9001, scopul central fiind acela de a oferi clienților produse de cea mai înaltă calitate, precum și un service la nivel ridicat.

ISO 9001

certificat

MEDIU

Prin implementarea Sistemului de Management de Mediu în cadrul organizației conform standardului internațional ISO 14001, EXTRANET își asumă respectarea reglementărilor în vigoare în domeniul protejării mediului cu privire la produsele şi serviciile pe care le oferă, precum şi inițierea oricărui demers necesar diminuării impactului asupra mediului prin gestionarea deşeurilor rezultate din activităţile întreprinse.

ISO 14001

certificat

SĂNĂTATE

Consecventă în respectarea legislatiei din domeniul securității și sănătății în muncă și considerând angajații proprii drept cea mai importantă dintre resursele de care dispune organizația, EXTRANET are implementat Sistemul de Management al Securității și Sănătății Ocupaționale în conformitate cu standardul internațional OHSAS 18001.

OHSAS 18001

certificat

SECURITATE

Implementarea sistemului de management al securității informației conform standardului ISO 27001 în cadrul EXTRANET reprezintă angajamentul nostru de identificare și asigurare a elementelor necesare funcționăriii mecanismelor de reducere a vulnerabilităților și a riscurilor la care este supusă informația, indiferent de mediul din care aceasta provine.

ISO 27001

certificat

DOMENII DE ACTIVITATE

Proiectarea, producerea, instalarea şi mentenanța programelor informatice

A

Proiectarea, instalarea şi mentenanța rețelelor de calculatoare

B

Instalarea şi mentenanța sistemelor de alarmare împotriva efracției

C

Formare profesională

D

PORTOFOLIU - CLIENȚI

80

clienți publici

100

clienți privați

47

de produse informatice protejate de legislaȚia privitoare la drepturile de autor

PARAMETRI DE BAZĂ

Număr de analize efectuate înregistrate

în produsul eXtraMed - Laborator

peste 300.000.000

Număr imagini stocate în sistem

peste 22.000.000

Număr Foi de Observație înregistrate

peste 8.000.000

Număr condici scrise în produsul XFarm

peste 8.000.000

Număr de buletine tipărite

peste 5.000.000

Număr de cereri de investigație înregistrate în produsul eXtraVision

peste 2.000.000

Număr rețete eliberate

peste 2.000.000

Numărul de persoane instruite să utilizeze produsele din familia eXtraMed

peste 12.000

Număr de autoanalizoare de

laborator conectate în produsul

eXtraMed-Laborator

peste 1.000

Număr de aparate de imagistică medicală conectate în produsul eXtraVision

peste 200

CERTIFICĂRI

Copyright  2018  © s.c Extranet s.r.l. Toate drepturile rezervate. Reproducerea parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Din 1998 EXTRANET oferĂ servicii IT. În prezent firma deȚine

un portofoliu-clienȚi considerabil dezvoltÂnd soluȚii pentru

DoMENIUL INFORMATIC MEDICAL

TERMENI & CONDIȚII

SUS